header

Sarmale în frunze de viță de vie

Sarmale în frunze de viță de vieSarmale în frunze de viță de vie
Sugestie de prezentare
  • Sarmale în frunze de viță de vie
  • Sarmale în frunze de viță de vie
Sarmale cu carne de porc în frunze de viță de vie, preparate manual.


Detalii

Acest produs este ideal pentru persoanele care nu mănâncă varza din diferite motive.

Specificații

Ambalare Bax 5 kg.
Condiții de păstrare −18 ºC
Termen de valabilitate 12 luni. După deschiderea produsului termenul de valabilitate este 2-3 zile la temperatura între 1-4 ºC.
Mod de utilizare Produsul se decongelează timp de 12 ore la temperatura de 1-4 ºC. Se pune la fiert timp de 90 minute la foc moderat.
Gramaj ~40-50 g/sarmale

Recomandări

Acest preparat este o variantă delicioasă a sărmăluțelor tradiționale, folosind un înveliș mai puțin cunoscut: vița de vie, acesta fiind popular mai ales în Balcani, Europa de Est, Caucaz și Orientul Mijlociu.

Umplutura este cea folosită ca la sarmalele tradiționale, carne, la care adăugăm diversele condimente (mărar, cimbru, busuioc, piper), condimente care conferă un gust deosebit acestui preparat.

Serviți cu sos de mărar cu smântâna și lămâie.

Ingrediente

Foi de viță de vie 35% (foi de viță de vie, apă, sare neiodata), carne de porc tocată 39%, orez, ceapă, pastă de tomate (roșii, sare de masă), sare, boia, mărar, cimbru, busuioc, piper.