header

Ruladă de pui cu umplutură de spanac și sfeclă

Ruladă de pui cu umplutură de spanac și sfeclăRuladă de pui cu umplutură de spanac și sfeclăRuladă de pui cu umplutură de spanac și sfeclăRuladă de pui cu umplutură de spanac și sfeclăRuladă de pui cu umplutură de spanac și sfeclă
  • Ruladă de pui cu umplutură de spanac și sfeclă
  • Ruladă de pui cu umplutură de spanac și sfeclă
  • Ruladă de pui cu umplutură de spanac și sfeclă
  • Ruladă de pui cu umplutură de spanac și sfeclă
  • Ruladă de pui cu umplutură de spanac și sfeclă
Ruladă din carne de pui, umplută cu spanac mărunțit și ciuperci, învelită în bacon.


Detalii

Rulada este gata de servit, dar după preferință poate fi prăjită în continuare în cuptor. Se poate servi cu sote de legume sau cu piure de cartofi. Feliată este o completare delicioasă a platourilor reci.

Această ruladă garantat o să încânte chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Greutatea unui rulou de carne este de aproximativ 1 kg.

Ingrediente

Piept de pui, spanac, umplutură de sfeclă roșie, ciuperci, cașcaval bacon.