header

Ruladă de pui cu umplutură de spanac și ceapă

Ruladă de pui cu umplutură de spanac și ceapăRuladă de pui cu umplutură de spanac și ceapăRuladă de pui cu umplutură de spanac și ceapăRuladă de pui cu umplutură de spanac și ceapăRuladă de pui cu umplutură de spanac și ceapă
  • Ruladă de pui cu umplutură de spanac și ceapă
  • Ruladă de pui cu umplutură de spanac și ceapă
  • Ruladă de pui cu umplutură de spanac și ceapă
  • Ruladă de pui cu umplutură de spanac și ceapă
  • Ruladă de pui cu umplutură de spanac și ceapă
Ruladă de carne de pui cu umplutură de ceapă și spanac, cu bucăți de cașcaval, învelită în bacon.


Detalii

Rulada este gata de servit, dar după preferință poate fi prăjită în continuare în cuptor. Se poate servi cu sote de legume sau cu piure de cartofi. Feliată este o completare delicioasă a platourilor reci.

Această ruladă garantat o să încânte chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Greutatea unui rulou de carne este de aproximativ 1 kg.

Ingrediente

Piept de pui, umplutură de ceapă, umplutură de spanac, cașcaval, bacon.