header

Ruladă de pui cu umplutură de ciuperci și sfeclă

Ruladă de pui cu umplutură de ciuperci și sfeclăRuladă de pui cu umplutură de ciuperci și sfeclăRuladă de pui cu umplutură de ciuperci și sfeclăRuladă de pui cu umplutură de ciuperci și sfeclăRuladă de pui cu umplutură de ciuperci și sfeclă
  • Ruladă de pui cu umplutură de ciuperci și sfeclă
  • Ruladă de pui cu umplutură de ciuperci și sfeclă
  • Ruladă de pui cu umplutură de ciuperci și sfeclă
  • Ruladă de pui cu umplutură de ciuperci și sfeclă
  • Ruladă de pui cu umplutură de ciuperci și sfeclă
Pastă din pulpă și piept de pui tocat, condimentat cu spanac, ciuperci și sfeclă roșie, înveliți în bacon.


Detalii

Rulada este gata de servit, dar după preferință poate fi prăjită în continuare în cuptor. Se poate servi cu sote de legume sau cu piure de cartofi. Feliată este o completare delicioasă a platourilor reci.

Această ruladă garantat o să încânte chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Greutatea unui rulou de carne este de aproximativ 1 kg.

Ingrediente

Pulpă și piept de pui tocat, spanac, ciuperci, sfeclă, bacon.