header

Ruladă de pui cu spanac și roșii uscate

Ruladă de pui cu spanac și roșii uscateRuladă de pui cu spanac și roșii uscateRuladă de pui cu spanac și roșii uscateRuladă de pui cu spanac și roșii uscateRuladă de pui cu spanac și roșii uscate
  • Ruladă de pui cu spanac și roșii uscate
  • Ruladă de pui cu spanac și roșii uscate
  • Ruladă de pui cu spanac și roșii uscate
  • Ruladă de pui cu spanac și roșii uscate
  • Ruladă de pui cu spanac și roșii uscate
Pastă din carne de pui tocat, umplut cu roșii uscate, spanac și ciuperci, învelită în bacon.


Detalii

Rulada este gata de servit, dar după preferință poate fi prăjită în continuare în cuptor. Se poate servi cu sote de legume sau cu piure de cartofi. Feliată este o completare delicioasă a platourilor reci.

Această ruladă garantat o să încânte chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Greutatea unui rulou de carne este de aproximativ 1 kg.

Ingrediente

Pulpă și piept de pui tocat, roșii uscate, spanac, ciuperci, bacon.