header

Ruladă de pui cu ciuperci și ficăței, învelită cu mărar uscat

Ruladă de pui cu ciuperci și ficăței, învelită cu mărar uscatRuladă de pui cu ciuperci și ficăței, învelită cu mărar uscatRuladă de pui cu ciuperci și ficăței, învelită cu mărar uscatRuladă de pui cu ciuperci și ficăței, învelită cu mărar uscatRuladă de pui cu ciuperci și ficăței, învelită cu mărar uscat
  • Ruladă de pui cu ciuperci și ficăței, învelită cu mărar uscat
  • Ruladă de pui cu ciuperci și ficăței, învelită cu mărar uscat
  • Ruladă de pui cu ciuperci și ficăței, învelită cu mărar uscat
  • Ruladă de pui cu ciuperci și ficăței, învelită cu mărar uscat
  • Ruladă de pui cu ciuperci și ficăței, învelită cu mărar uscat
Pastă din carne de pui tocat, umplut cu bucăți de ficat, spanac și ciuperci, învelită în crustă de mărar uscat.


Detalii

Rulada este gata de servit, dar după preferință poate fi prăjită în continuare în cuptor. Se poate servi cu sote de legume sau cu piure de cartofi. Feliată este o completare delicioasă a platourilor reci.

Această ruladă garantat o să încânte chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Greutatea unui rulou de carne este de aproximativ 1 kg.

Ingrediente

Pulpă și piept de pui tocat, ficat de pui, spanac, ciuperci, mărar uscat.