header

Ruladă de carne

Ruladă de carneRuladă de carneRuladă de carneRuladă de carneRuladă de carneRuladă de carneRuladă de carne
  • Ruladă de carne
  • Ruladă de carne
  • Ruladă de carne
  • Ruladă de carne
  • Ruladă de carne
  • Ruladă de carne
  • Ruladă de carne
Ruladă de carne umplută și învelită în bacon.


Detalii

Se produce din cotlet alb, șuncă, batoane de cașcaval, fășii de ardei roșu, cârnați cabanos. Este învelit în felii de bacon și folie de aluminiu, având o greutate de aproximativ 1 kg.

Este un produs foarte gustos, se poate consuma atât cald cât și rece.

Preparare:

Pentru preparare se așeză în cuptor electric la temperatura de 180-200 °C timp de 40-45 minute. După această perioadă se scoate rulada, se îndepărtează folia și se pune înapoi timp de 15 minute activând funcția grill a cuptorului.