Piept de pui în bacon
Detalii
Un produs favorit al tuturor gusturilor — piept de pui învelit în bacon, uns cu sos exotic din ghimbir și ananas.
Se găsește și în variantă congelată, împachetată în caserolă.
Specificații
Ambalare | Bax 5 kg |
Condiții de păstrare | −18 °C |
Termen de valabilitate | 9-12 luni |
Utilizare | Produsul se decongelează timp de 12 ore la temperatura de 1-4 °C. Se așează în cuptor cu convecție la temperatura de 175-180 °C timp de 20 minute. |
Recomandări
Piept de pui în bacon: îl puteți folosi pentru platouri reci dacă v-ați săturat deja de salam și șuncă, sau dacă doriți să îi impresionați pe cei dragi.
Bucată de piept de pui condimentat special, înfășurat într-o felie de bacon este gata să fie pusă în cuptorul preîncălzit și poate fi preparată în doar câteva minute.
Înainte de a-l pune în cuptor, vă recomandăm să ungeți fiecare bucată cu ulei de măsline.
Se poate servi cu legume la grătar și cu un sos remoulade.