header

Piept de pui în bacon

Piept de pui în baconPiept de pui în baconPiept de pui în bacon
  • Piept de pui în bacon
  • Piept de pui în bacon
  • Piept de pui în bacon
Un produs favorit al tuturor gusturilor — piept de pui învelit în bacon, uns cu sos exotic din ghimbir și ananas.


Detalii

Un produs favorit al tuturor gusturilor — piept de pui învelit în bacon, uns cu sos exotic din ghimbir și ananas.
Se găsește și în variantă congelată, împachetată în caserolă.

Specificații

Ambalare Bax 5 kg
Condiții de păstrare −18 °C
Termen de valabilitate 9-12 luni
Utilizare Produsul se decongelează timp de 12 ore la temperatura de 1-4 °C.
Se așează în cuptor cu convecție la temperatura de 175-180 °C timp de 20 minute.

Recomandări

Piept de pui în bacon: îl puteți folosi pentru platouri reci dacă v-ați săturat deja de salam și șuncă, sau dacă doriți să îi impresionați pe cei dragi.

Bucată de piept de pui condimentat special, înfășurat într-o felie de bacon este gata să fie pusă în cuptorul preîncălzit și poate fi preparată în doar câteva minute.

Înainte de a-l pune în cuptor, vă recomandăm să ungeți fiecare bucată cu ulei de măsline.

Se poate servi cu legume la grătar și cu un sos remoulade.